Band

Ghost Division is ’s werelds enige echte Sabaton tribute. Een unieke ervaring en een waar metalfeestje op elk metalfestival.
Sabaton is een Zweedse metalband die bekend staat om hun aanstekelijke “ABBA-metal”. Met hun goed in het gehoor liggende metal verovert Sabaton steeds meer harten van metalfans. Al in 2009 zag Ghost Division de rijzende ster van Sabaton. Van 2010 tot en met 2014 trokken de heren van Ghost Division hun legerbroeken aan om de wereld kennis te laten maken met Sabaton.

Halverwege 2014 besloot Ghost Division een pauze in te lassen. Een echt afscheid van het podium volgde echter nooit. In 2016 ontstond het idee om nog eenmalig de planken op te gaan en de trouwe fanbase alsnog een afscheid te gunnen.

In de aanloop naar het laatste optreden, welke plaats vond op Hrieps 2017, bleek het vuurtje echter nog lang niet gedoofd. De beslissing om een unieke tributeband nieuw leven in te blazen was snel genomen.
In 2017 wordt er door Ghost Division keihard gewerkt aan een vernieuwde show. Een show vol energie, passie en beleving. De huidige setlist bevat alle Sabaton-klassiekers en nummers van de recente albums.

Vanaf 2018 is Ghost Division weer te boeken als de enige Sabaton tribute ter wereld!

Ghost Division is:
Erik Dolstra  zang
Tom Dekkers – Gitaar
Joey Wouters – Gitaar
Peter Wijling – Toetsen
Roy de Prenter – Bass
Berry Oonincx – Drums